Bläää...

publicerat i Allmänt;
Det var en "bra" natt inatt. Iallafall om man jämför med de senaste tre nätterna. Lilleman vaknade "bara" två gånger, fick äta lite, och somnade sedan igen. Han vaknar ju aldrig på nätterna annars men han hade ju ingen matlust så han åt ingen gröt på kvällen som han brukar.

Trodde han skulle vara superhungrig efter tre dag mer eller mindre utan mat, så jag gjorde iordning både gröt och en macka. Han åt knappt halva mackan och typ 2 skedar gröt... Efter en stund fick jag iallafall i honom halva burken med banan/mangopuré. Allt han äter är bättre än ingenting alls! Till lunch ville han inte ha någon mat, men han åt nästan en hel banan!


Middag ville han ha lite iallafall! Det blev jordärtskockssoppa, lättsmält och bra. Han åt ganska mycket av det och sedan lite pannkaka med jordgubbssylt :). Kvällsgröt ville han inte ha idag heller... Han kanske är trött på gröt? Vem vet. Eller så är han inte helt 100% än. Han var dålig i magen i morse så riktigt kry är han väl inte än.


Glad har han varit iallafall. Förutom ikväll. Ville nästan stänga in mig på toan och gråta en skvätt när han gnällde som värst. Men det gjorde jag inte och nu är jag på bättre humör igen för nu sover han och vilar upp sig. Hoppas han är sitt vanliga, glada, jag imorgon.