Vilken dag!

publicerat i Allmänt;
Wow, vilken fin dag det varit idag! Det har varit så galet varmt idag (nästan lite för varmt i mitt tycke men det får man ju inte säga högt). Låg ute i solen en stund i förmiddags. Hade smörjt in mig med spf 30 så jag fick väl ingen färg precis, men jag är hellre blek än röd ;). Jag blir ju aldrig brun, men så mycket fräknar jag fått på sista tiden - är nästan helt brun av dom ;).

Hämtade Leon vid två, och vi gick hem och fikade lite. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, värmen gör både mig och lilleman slöa. Vi la oss en stund och jag sov i säkert en timme. Leon var vaken när jag somnade och han var vaken när jag vaknade. Jag tror dock att han hade sovit också för han var alldeles svettig i huvudet som han alltid är när han legat på mig och sovit ;). Sedan åt vi middag och när han var klar spårade han ur totalt. Han gapade, skrek, bet mig och kastade saker omkring sig. Han höll på så länge och väl, till slut fick jag nog och han fick en time out.

Jag stängde in honom i sovrummet (det låter så brutalt men det handlade bara om typ 3 minuter) och lät honom skrika av sig. Efteråt var han hur lugn som helst så jag antar att det funkade som planerat :). 


Strax innan nio tog vi en kvällspromenad. Var fortfarande supervarmt ute så jag kunde ha shorts på mig. Det var så härligt - folk som cyklade, åt glass, var påväg till fester, grillade och spelade munspel. 

Fantastisk fin, riktig sommarkväll!