Senaste..

publicerat i Allmänt;
Lägger upp lite bilder så slipper jag skriva ett lååångt inlägg om vad jag haft för mig den senaste tiden..

Köpte två slitna hyllor på second hand för 150:-, kladdade på lite färg och de blev som nya!

En av dom pryder hallen och den andra ska in i Leons rum, när det nu blir dags för det i framtiden ;).

Målade även om Leons fula träfärgade säng och tog bort ena långsidan eftersom den lilla klätterapan lärde sig för länge sedan att klättra ur den ;). Han ser nöjd ut över sin säng, men han vill inte sova i den. Bara i stora sängen bredvid mamma.

Köpte en gammal bibel på second hand för 5 kronor. Superfin och den innehöll massa roliga saker som förra ägaren glömt. Bl.a. detta tackkort från ett bröllop år -69!

Som sagt... Klätterapa ;). <3

Smygfotade lite när Patric var på besök. Leon verkar trivas :).

Jag fick superfina rosor och jag tror på allvar det är första gången jag får en bukett av någon :'). (Om man inte räknar typ mamma alltså).

Lång lördagsfrukost med mitt hjärta. Bästa på hela veckan!

... Följt av en promenad till slottsparken för att mata ankorna. Fick mata dom själv för Leon sov hela tiden ;). Tog massor av bilder med kameran så de kommer imorgon eller nåt när jag sitter vid datorn :).

Det växer i mitt lilla fönster. Tomaten har inte kommit upp än, men basilikan växer och vitlöken (som jag först satte i vatten ni vet) har verkligen växt!

Nu ikväll har jag gjort två sorters piroger för imorgon ska vi ha picknick! En sats med tacofärs och en med spenat, fetaost, vitlök & hasselnötter. Ska göra vitlökssås att doppa dom i och så bakade jag en drottningpaj :).

Nu är klockan alldeles för mycket. Dags att sluta dom blå. Leon somnade vid sju och har inte vaknat en enda gång sedan dess så han lär vakna tidigt imorgon...

Godnatt!!