Lördag!

publicerat i Allmänt;
Är jag inte helt fantastisk på att blogga? ;). Så himla ofta ;).

Dagen började med mysig lördagsfrukost, bästa på hela veckan! Vi gick tvärs över gatan och köpte nybakade frallor, så gott!

Jag ville ha ägg också men det hade jag inga, och inte kan jag köpa några heller... Jag har nämligen spärrat mitt bankkort och får inte ett nytt förrän om typ 5 dagar. Jag trodde jag hade tappat det så jag ringde och spärrade det, och en stund senare hittade jag det i en byrålåda... Orkar inte! Hade iallafall lite småskrammel så jag kunde köpa frallorna, men nu har jag bara 2 kronor kvar haha. Åh grymma värld!

Efter frukosten cyklade vi till ett dagis i närheten så Leon fick busa av sig lite!

Han är snorig och tyckte det var en bra idé att äta sand. Såhär såg han ut efteråt ;). Förstår inte varför barn tycker det är så gott att äta sand, smakar ju apa!

Nu sover han iallafall och när han vaknar ska han få lite lunch. Får se vad jag lyckas gräva fram ur frysen hehe. Ahh har så himla lite pengar den här månaden. Fick bara halva CSN i maj och nu i juni får jag ju ingenting alls. Tur att skatten kom iallafall, och att jag har bostadsbidrag. Men fan alltså jag har inte en spänn över och kommer förmodligen behöva nalla från mitt sparkonto fastän jag inte vill.. I juli kommer jag få lön för typ en vecka eller nåt (är inte riktigt säker på när jag börjar jobba) så då kommer jag definitivt behöva använda sparpengar. Det suger!

Jag vill vara rik!