Pollenallergi? Inte längre!

publicerat i Allmänt;

Lider du av pollenallergi? Blir du trött av dina allergitabletter? Önskar du att det fanns någonting som kunde bota din allergi helt och hållet? Det här kan vara lösningen för dig!

Det är så enkelt, du går bara ut i skogen, plockar med dig lite tallbar och stoppar ner i en flaska med vatten. Sedan låter du det stå i kylen en timme eller så - sedan är det bara att dricka. 1 liter vatten till en näve (ca 20 tallbarr) brukar vara lagom.

Drick någon msk då och då under dagen. Gör det under hela pollensäsongen och förhoppningsvis ska detta få dig att må mycket bättre utan någon som helst medicin.

 
Kom ihåg att det enligt allemansrätten inte är tillåtet att bryta av grenar om du inte själv äger marken trädet står på. Men du kan plocka barren utan problem, och det är ju ändå bara dom du behöver!
 
Allergier kan uppstå av många anledningar. Det kan till exempel bero på obalans i tarmfloran, stess och inflammationer i kroppen. Alltså är det nödvändigt att se över din kost om en allergi "bara uppstår" i vuxen ålder. Men det här är ett suveränt tips på vägen dit!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin Andersson:

Blir lite yoghurt tillsammans med Loke innan han ska till förskolan men är jag ledig får det gärna gå några timmar innan jag äter något 😊

2:a kommentar, skriven , av Anima:

Bra inlägg, och vilken fin bild :)

Kommentera inlägget här :